Stacks Image 3

Welkom op de website van Jeroen


DIRIGENT - Jeroen heeft een aantal vaste orkesten onder zijn hoede en hij is een veelgevraagd gastdirigent. Komend voorjaar staat Jeroen weer voor het NFM projectorkest in Nijmegen.
Momenteel is hij vaste dirigent van:
- Muziekvereniging Per Ardua ad Astra, Megen
- Kamerorkest, Oss
- Metropole Orkest Muzelinck, Oss

TROMBONIST - Als trombonist speelt Jeroen diverse stijlen en zie je hem in diverse orkesten/ensembles meespelen, de diversiteit van muziek en van de trombone probeert Jeroen mee te geven aan zijn leerlingen. In 2020 speelt Jeroen o.a. mee in Wit Licht, een Marco Borsato Tribute Show. Neem alvast een kijkje op Wit Licht - Marco Borsato Tribute!

MUZIEKDOCENT - Jeroen heeft een eigen lespraktijk in Tilburg en geeft op deze plaatsen muziekles aan de muziekverenigingen en muziekscholen: Megen, Centrum voor de Kunsten Muzelinck (Oss), Heeswijk, Oisterwijk en Moergestel.
Jeroen geeft tromboneles, euphoniumles en ook voor muziekles op bastuba kun je bij hem tercht. Daarnaast verzorgt Jeroen theorelessen en kan hij je de weg wijzen in het componeren en arrangeren van muziek.

COMPONIST - Naast het musiceren is Jeroen creërend bezig. Een van zijn composities, genaamd "Sevdah songs", gaat komend jaar in première. (Meer info volgt!) Ook zijn al vele arrangementen, van zijn hand, gespeeld door diverse orkesten en ensembles.


Neem gerust contact op met Jeroen als u meer wilt weten over zijn muzikale werkzaamheden.

Stacks Image 16
Stacks Image 18