Stacks Image 3

Welkom op de website van Jeroen


DIRIGENT - Jeroen heeft een aantal vaste orkesten onder zijn hoede en hij is een veelgevraagd gastdirigent.
Momenteel is hij vaste dirigent van:
- Metropolis Muziekcollectief, Megen
- Harmonie Tarcisius, Nijmegen
- Muziekvereniging Hartog, Oss
- Harmonie Erica, Mook
En hij is vaste dirigent bij het voorjaarsconcert en kerstconcert van zanggroep La Quatri (i.s.m. houtensemble Faklaf en koperkwartet Four X One), te Milsbeek. Ook dirigeert Jeroen het komende concert van het NFM projectorkest te Nijmegen.

TROMBONIST - Als trombonist speelt Jeroen diverse stijlen en zie je hem in diverse orkesten/ensembles meespelen, de diversiteit van muziek en van de trombone probeert Jeroen mee te geven aan zijn leerlingen.

MUZIEKDOCENT - Jeroen heeft een eigen lespraktijk in Tilburg en geeft ook op de volgende plaatsen muziekles aan de muziekverenigingen en muziekscholen: Tilburg, Schaijk, Oss, Oisterwijk/Moergestel, Mook en Boxtel/Liempde.
Jeroen geeft tromboneles, euphoniumles en ook voor muziekles op bastuba en andere koperinstrumenten kun je bij hem terecht. Daarnaast verzorgt Jeroen theorelessen en kan hij je de weg wijzen in het componeren en arrangeren van muziek.

COMPONIST - Naast het musiceren is Jeroen creƫrend bezig. Composities en arrangementen van zijn hand worden door diverse orkesten en ensembles gespeeld.


Neem gerust contact op met Jeroen als u meer wilt weten over zijn muzikale werkzaamheden.

Stacks Image 16
Stacks Image 18